';

INLEIDING

Bij Perfect Fire Control zijn we al jaren bezig om gebouwen volgens bouwbesluit brandveilig te maken. Wat ooit begon met het aanbrengen van brandwerende compartimenten zijn we anno 2016 uitgegroeid tot full-service gebouwbeheerder op het gebied van brandveiligheid. Onze specialisten zorgen er elke dag weer voor dat mensen zorgeloos kunnen werken en wonen in een brandveilig gebouw. Dit doen wij door gedegen advies te geven over de brandveiligheid van het gebouw. Onze brandpreventiespecialisten realiseren brandwerende compartimenten en nemen het gebouw in beheer.

Het verhaal

Perfect Fire Control

Schiphol, 27 oktober 2005. In het cellencomplex op Schiphol-Oost bij Oude Meer woedt brand. Elf mensen komen om het leven en vijftien mensen raken gewond. Conclusie van het onderzoek, gepresenteerd op 21 september 2006: De Dienst Justitiële Inrichtingen, de Rijksgebouwendienst en de gemeente Haarlemmermeer hebben te weinig aandacht aan brandveiligheid besteed en de bestaande regels onvoldoende nageleefd en gehandhaafd.

Het verhaal

Perfect Fire Control

Wij vinden dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom brengen wij de brandrisico’s van gebouwen in kaart, realiseren brandwerende compartimenten met certificaat en nemen vervolgens het gebouw in beheer. Om de kwaliteit van de compartimenten te waarborgen werken we alleen met de gecertificeerde producten van Hilti.

Wilt u meer informatie?