Over ons

Een eenheid die elkaar versterkt in brandveiligheid

Bij Perfect Fire Control zijn we al jaren bezig om gebouwen volgens bouwbesluit brandveilig te maken. Wat ooit begon met het aanbrengen van brandwerende compartimenten, is uitgegroeid tot een full-service gebouwbeheerder op het gebied van brandveiligheid. Onze specialisten zorgen er elke dag weer voor dat mensen zorgeloos kunnen werken en wonen in een brandveilig gebouw. Dit doen wij door gedegen advies te geven over de brandveiligheid van het gebouw. Onze brandpreventiespecialisten realiseren brandwerende compartimenten en nemen het gebouw in beheer.

Neem contact op

Onderscheidend vermogen: Perfect Fire Control

Check

Sinds 2016 full-service gebouwbeheerder brandveiligheid.

P
Check

Platte organisatiestructuur waardoor we snel en direct schakelen.

F
Check

Kwaliteit en veiligheid gewaarborgd met gecertificeerde brandpreventie specialisten.

C

Waarom kiezen voor PFC

Wij vinden dat mensen in elk gebouw zorgeloos moeten kunnen werken en wonen. Brandveiligheid is een belangrijke voorwaarde om dit te realiseren. Daarom brengen wij de brandrisico’s van gebouwen in kaart, realiseren brandwerende compartimenten met certificaat en nemen vervolgens het gebouw in beheer. Om de kwaliteit van de compartimenten te waarborgen werken we alleen met de gecertificeerde producten van Hilti.

 

  • Kennis over alle toepassingen en producten in het vakgebied
  • Korte lijnen en faciliteiten van een klein bedrijf
  • Ervaren in uitvoering met zo min mogelijk overlast voor de klant
  • Snel handelen en schakelen door landelijke dekking
  • Inventarisatie, uitvoering en beheer digitaal te volgen en te beheersen

 

Neem contact op

Gecertificeerde brandpreventie specialisten

Perfect Fire Control is VCA** gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers. Deze Nederlandse norm richt zich op het verminderen van veiligheids- en gezondheidsrisico’s op het werk. VCA** is specifiek gericht op hoofdaannemers en richt zich op de veiligheids-, gezondheids- en milieuactiviteiten op de werkvloer.

Met dit certificaat geven wij u de garantie dat wij ons werk aantoonbaar veilig en verantwoord uitvoeren.

Landelijke
dekking

Door de combinatie van drie bedrijven, is PFC gevestigd in zowel het noorden, midden als zuiden van Nederland. Hierdoor kan PFC door de -relatief- korte (reis)afstanden snel handelen en schakelen. Gebouw- en pandeigenaren beheren vaak meerdere panden in Nederland. Door onze landelijke dekking zijn wij daarom altijd bij u in de buurt!

Schiphol

Lounge 1 Terminals

  • Advies & Beheer
  • Bekleding